DSM-profiel en mini-SCAN sneller (en meer…)

Het uiterlijk van DSMprofiel (voorheen DSI) en van de mini-SCAN is het afgelopen jaar grondig vernieuwd. Nu is de techniek aan de beurt : beide screeners worden aanzienlijk sneller; de tijd om van de ene naar de andere sectie in de instrumenten te gaan halveert. Aanleiding voor de veranderingen is het toenemend aantal gebruikers (dat de instrumenten soms merkbaar vertraagde) en de validatie van DSM-profiel tegen de SCID 5CV.

In januari was er een geslaagde gebruikerstest met de snellere versie. Komend weekend 10 en 11 februari 2024 zetten we alle gebruikers over naar de snellere versie van DSMprofiel en de mini-SCAN. Het overstapweekend zijn de instrumenten niet online (van vrijdag 19.00 tot uiterlijk zondag 18.00). Vanaf 12 februari 08.00 zijn (de snellere versies van) mini-SCAN en DSMprofiel weer beschikbaar. 

Inhoud en vormgeving van de vragenlijsten blijven gelijk, gebruikers merken alleen de verbeterde snelheid. Zeker zo belangrijk is dat de nieuwe versies bedrijfszekerder zijn (nog minder storingen) en een grotere capaciteit hebben. Er kunnen meer interviews tegelijk worden afgenomen zonder dat de interviewers elkaar in de weg zitten. Dat is mogelijk dankzij een steviger technisch platform met verbeterde software en een snelle database.

Vragen
Wanneer je vragen of opmerkingen hebt naar aanleiding van deze bladzijde horen we dat natuurlijk graag. Stuur dan een mailtje aan ons : info@beslistools.nl

Wat gaat er gebeuren?

Wij ontvangen je bericht

Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur op je bericht. Dat doen we per mail.

Onze reactie

We krijgen heel verschillende berichten binnen. Soms is een reactie per mail voldoende. Soms is het handiger om te bellen of misschien wel om elkaar te zien. Als dat nodig is doen je daar een voorstel voor.

Gaan we bellen?

We snappen dat jij het waarschijnlijk al druk genoeg hebt zonder ons; we bellen pas nadat jij hebt aangegeven dat je dat wilt.

Komen we langs?

In sommige gevallen komen we graag langs. Bijvoorbeeld om meer te vertellen of een demonstratie te geven.

Bijvoorbeeld wanneer jouw organisatie een pilot wenst om te kijken hoe onze producten bij jullie werkwijze passen.

Is een proef-account gratis?

Ja, natuurlijk is een proef-account gratis. Je kunt in het echt uitproberen hoe ons product je bevalt. Zonder verplichtingen, zonder kosten.

Op het moment dat de gratis periode eindigt hoor je dat ruim op tijd en ben je vrij om te beslissen of je door wilt gaan of niet.